hei! 

jeg har registrert meg på http://sponsetblogg.no/ og der kan du bli sponset og det er helt gratis og super enkelt!

men jeg kan bli sponset av forskjellige butikker! og jeg valgte http://www.miinto.no/ ! det er masse kult og fint der ! og de har avtaler med over 100 motebutikker i hele landet, og er en av de få klesbutikkene på nett hvor du får taki disse klærene! du betaler også bare en frakt, selv om du bestiller fra forskjellige butikker på miinto!

(sorry for forskjellige str på bildene ! )

jeg har funnet noe kult innpå miinto:

jeffrey campbell sko! disse her er kjempe kule! link--> http://www.miinto.no/p-34605-jeffrey-campbell-lita-spike-black

denne børsten fra cosmobeauty ser kjempe myk ut , vile gjerne hatt en sånn! :-D link---> http://www.miinto.no/p-18604-flawless-powder-touch-up

sminkemappene\bagene fra lulus er såå søte! link---> http://www.miinto.no/p-69754-beauty-bag

jeg anbefaler og stikke innom http://www.miinto.no/ ;-)

 

-Vanessa
hei! jeg er veldig usikker, men hva synes dere om sponsing og tjening av pernger på blogg ? jeg synes det høres kult ut, men tror dere at det  er lurt? jeg er veldig usikker, jeg for lov osv, men jaa, jeg vil høre fra dere først da, hahah :-) jeg har ikke så mange blogg erfaringer, så jaaaaa... 

arkivet\\

 

-Vanessa

 

hva synes dere?
Hei!
Idag våkna jeg seint! Eller jeg stod opp seint da.. Våkna egenklig klokka halv 12 ellernoe men satt med mobilen til klokka halv 2 da ;)
Ordna meg frokost og tok ut av oppvasken og derretter rydda jeg rommet jeg er flink ass B-) haaha kødda!

Frokosten min:-)

Meeg akkuratt nå :P
Vi blogges søtinger!

-Vanessa
Hello!
Igår satt pappa opp bassenget, det var liksom en overaskelse da ;-) han hadde den opp når jeg sov faktisk.. Igår morgest så var det egenklig ikke så varmt men etter vert så ble det varmere!
Var rundt 25grader midt på dagen! :-)
Jeg, broren min og lillesøss ;-)

Bildedryss:

Etterpå kom Lise og Grete en tur ;-D

Vakkre! Bahahha!

Vi blogges!

-Vanessa
Hei folkens!
Idag har jeg, http://alexiis.blogg.no/ http://lisehilmarsen.blogg.no/ og Grete  vert på sommer fillan, det var et morsomt tivoli var ikke så masse men passe! Jeg tok ikke så masse egenklig! Tok "tekoppene" 3 ganger, og freestyle 3 haha faktisk.. 

Jeg og Akexandra ble nesten "spillegale" etter sånne maskiner om og få tak i sånne bamser, vi prøvde rundt 4-5 ganger? Vi brukte 110kroner, vi er sykt fornuftig.. Verst av allt var at vi vant ingenting.. Flink pier!

Men vi var kjempe heldige med været da! Det var sommer og sol :-)
Og det var også musikk?

Møtte på en søt bjørn på rimi-)

Lise/katy?

Sara fjeldvær(?)
Tok bilde på tekoppene:

Jepp det var noen bilder fra idag, møtte nye folk og de var kjempehyggelige!
Hadde det koslig på sommerfillan;-)
Innkjøp kommer senere imorgenthink!

Blogæs!

Synes om bildene?
heeei!

om jeg sa tiligere på bloggen , så skulle jeg til Inntian, men det blir ikke allikevell, skal til sommerfillan imorgen allikevell, yeeey! skal møte Grete, Lise og Alexandra der! for dere som ikke vet hva sommerfillan er så er det sånne boder (martans, hva haha dere skjønner hva jeg mener (?) ) og tivoli puss underholding, så det blir fun da :-) 

men skal dra tilig imorgen, så jeg skal legge meg straks sånn at jeg ikk eliger på et dovendyr hahah! men ingen bilder vil laste seg opp, så da blir det et random weheartit bilde:-)

hahah flink jeg! \\weheartit

 

-Vanessa

 

hva skal du i helga??

 
heei søtinger!

jeg holder på og laste over video bloggen til youtube nå, men den er så treeeeeig, men skal være tålmodig! hah, men jeg har ikke så masse og blogge om nå fortiden, det er bare om min hverdag, men jeg vil gjerne blogge om noe mer! så jeg tenkte og spørre dere da! :-) det er bare og kommentere i kommentar felte om det du vil at jeg skal blogge om! hadde vert kjempe fint om dere hadde gjort det!

ellers idag så har jeg laget en jeans vest av en jeansjakke, jeg skal legge ut bilder av den etterpå via mobilblogg, haha, jeg er så lat at jeg gidder ikke og laste over bildene mine til pc min.. men til dere som lurer, nei jeg har ikke kamera! jeg bruker faktisk mobilen til videobloggen! :-) men det gå helt fint, jeg holder på og spare til one direction konsert først og fremst, sånn at jeg liksom har penger om de kommer til et av de nermeste landene eller til Norge, eller kansje til London, vi alle i familien vil gjerne reise dit, men vi får se! haha ;-) 

jeg har ikke sminka meg enda, så jeg tar heller et bilde fra pc min ;-)

weee et gammelt bilde jeg fant på pc ;-)

 

-Vanessa

 

bloggtips?
heihei!

jepp jeg har laget en video blogg om innkjøpene++ men, den har jeg ikke lastet opp enda.. pc klikka mitt under opplastinga, så ja, jeg må nesten laste den opp på nytt.. men det gidder jeg ikke ikveld, jeg laster den heller opp imorgen ithink ;-) ellers så er det ganske dålig lyd på videoen (synes jeg) så ja, ha på det høyeste ! hahah, men netse gang så lover jeg og lage en bedre da ;P men dere må nesten se den først da, haha, det er jo min første, så ikke forvent så mye :P 

men ellers så skal vi kanjse til Inntian imorgen, og skal ligge over til fredagen, men det er ikke heelt sikkert enda da.. men det som er så domt er at det er sommerfillan i helga på hitra, og alexandra sende meg meldig om jeg ville være med hun grete lise og tonje, jeg vil jo selfølgelig det, men vi skal  kansje til inntian, dessverre ;( vi skal over igjen fredags kvelden, så skal vi på sommer fillan på lørdagen istade, men da er det ingen og være med, ååå der er såå kjipt og kjedelig! ifjor så måtte jeg være med lillebroren min på baby karusellen liksom.. så det er ikke SÅ fun da.. 

meg og Daniese for noen dager siden.. 

vi blogges sweetpies!

 

-Vanessa
jeg ville bare lage et innlegg om utøyatragedien som skjedde for et år siden idag. dagen min begynnte med at jeg og søskenbarnet mitt var til farmor en tur, og vi kjøpte litt til henne, sånn som egg og melk, osv, og det jeg huska var at eggene var knust, faktisk. men jeg tro hjem, så mamma og pappa var på badet og monterte de nye elektriske tannbørstene, og jeg dro til stua og tok på pc, og den første nettsiden jeg var innom var tv2.no og det var et stort bilde av regjeringsbygget som var eksplodert, jeg skjønnte ingenting, rett og slett.. jeg ropte på pappa og han kom og så det, han trodde det nesten ikke, han slo på tv på tv2 så på nyhetene og det var om det sprengte regjeringbygget, jeg ble jo selvfølgelig kjempe redd og ingen viste hva som skjedde.. 

senere så kom det også opp på nyhetene at det var ungdommer som ble skutt og drept på utøya, og at det kunne ha en forbindelse med det på regjeringsbygget.. jeg var kjempe redd og veldig bekymret, de tankene vill jeg aldri glemme!

dagene var gråe, og det var det eneste som var på nyhetene de neste dagene, det var tunge triste grå dager..  og det har fortsatt ikke gått opp for meg at dette har virkelig skjedd..

vi dro til Oslo senere den sommeren, og la blomster.

OSL♥VE 

jeg vil gi varme tanker til de pårørende, venner og familie og de som er nær de uskyldige personene som har gått bort. 

om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen!♥♥♥♥

 

-Vanessa
heei!

jeg gadd ikke og blogge igår, fordi jeg rett og slett ikke giddet *lenge leve latskap*  men vi tok imot mormor på flyplassen, og derretter dro vi til forskjellige butikker osv, jeg shoppa ikke så mye, bare to topper og en bukse jeg faktisk hadde fra før, ååh det er så kjipt.. haha, men imorgen eller på Tirsdagen skal jeg kansje lage en vlogg om innkjøpene, haha, det er litt sært, men jeg har faktisk aldri lagt ut noe video blogg, eller noe sånt ;) men det skal være en sånn "teste"video eller hva jeg skal kalle det.. men jaja ;)

idag så er det ikke så masse og gjøre egenklig, det er jo, søndag så det er da ingen butikker som er åpne ;L så idag så har jeg pappa og kylie gått oss en tur, haha , ikke en sånn lang tur nei, men en liten tur ;-) så ellers idag, så har jeg prøvd og lage en header til bloggen, men jeg er ikke så flink med sånne ting, fordi når jeg putter headern inn i designet, så blir designet helt ødelagt så det skjønner jeg ikke het egenklig.. det var Rebecca som fiksa det sist gang, så jaaa, haha (btw; besøk gjerne bloggen hennes! byrebecca.blogg.no) :-)

idag er det også en veldig tung dag for alle pårørende, og resten av Norge, men jeg har tenkt og lage eget innlegg om det, etterpå! 

et random bilde jeg fant på pc?:

weee, et gammelt bilde av meg og Lise, eller det var på skuespillet noen dager før vi slutta på skolen (?) haha;)

vi blogges søtinger!

 

-Vanessa


Heei!
Imorgen skal vi først til Værnes(?) og ta imot mormor som har vert i fillipinene i ca 5månder? Haha jeg husker ikke, men isåfall skal vi ligge over der til Mandagen ;-)
Imorgen må jeg våkne veldig tilig, altså klokka 4..

Btw, Alexandra var med meg hjem idag ;* vi er kjempe vakkre !

Vi blogges!

-Vanessa
God morgen Kjære blogg lesere!
Tenkte kanskje og blogge litt før jeg drar ? Jeg skal sitte på til Stefaren til Alexandra idag også (bloggen til Alexandra: Alexiis.blogg.no)
Men pappa skal kjøre oss hjem da :-)
Akkuratt no ser jeg på tv, haha er ikke så mye og si.. ;-)
nydelige bilder:

Peace out!


-Vanessa

Har du sommerjobb?
Heeii!
Idag startet dagen faktisk ganske uventet;)
Mobilen min ringte plutselig i 8tiden om morgenen, jeg lå å sov, det var sjefen på frøyahavbrukservice, eller stefaren til alexandra da ;-)
Han spurte om jeg skulle jobbe idag, og jeg sa ja, så sa han at han og Alexandra skulla komme med en gang så skulle de vente utenfor.
Jeg var jo stresset så jeg løp for og finne noen klær og jeg viste heller ikke hva jeg skulle ha med med som mat, så jeg bare stappa pålegg i en plastik pose! Hahaha men det gikk bra da ;-)

Alexandra og meg, jeg så ut som en mulvarp.. Uff rakk ikke og sminke meg:-P
Men etter arbeid så dri jeg hjem og ordnet jeg meg, for mamma pappa og kylie feiret bursdag, de feiret sammen fordi de har nesten bursdag samtilig;-)

Daniese var også her <3

Ååå så pen!

Gjesper, wtf?

-Vanessa

Hva gjorde du idag? :-)
Heei! Utrolig lite blogging ikke sant?
Jepp, har ikke giddet å blogge, rett og slett! Har ikke akkuratt blogg humlr for og si det sånn!

Men her er shortsen jeg "lagde" selv:-)

Det første jeg gjorde var og klippe en bukse jeg ikke bruker noe mer, en fra diesel? Hahah den var så stygg..
Men jeg klippet den, også tok jeg en pinsett, eller noe annet du kan dra ut trådene slik at den ser slitt ut :-)

De blondene fikk jeg fra en topp jeg også klippte faktisk..
Ja den var kjeeeeempe lang og den hadde lange armer så jeg klippet den til en topp :-) men den er dessverre til vask nå ;)
Men isåfall så markerte jeg etter shortsen, (LOL jeg markerte med en lipsmacker? Hahhahah jeg hadde ingen tursj..)

Etter det så sydde jeg på blondene både bak og fram :-)

Jeg kommer sikkert til og lage flere shortser , så kanskje neste gang lager jeg en video? Haha jeg har aldri kaget en videoblogg..

Men vi blogges da! :-)


-Vanessa
hei! jeg tenkte at jeg kulle legge ut resten av dagene i Trondheim via blogg app for det går mye mye fortere, men den klikke bare helt plutselig når jeg nesten ferdig med og laste over alle bildene ;L er såå veldig typisk da! men jeg skal ikke gi opp, jeg tror jeg legger ut resten ikveld, så vær tålmodig, jeg gjør det beste jeg kan ;-)  btw; igår lagde jeg en ny shorts, den er litt sånn runway inspiret, men uten sånn farger og nagler da, mer sånn med blonder, så jeg skal også legge ut den shortsen iløpet av dagen :-) (skal iallafall prøve da, hahah )

åhalla, vi blogges søtiser!

 

 

-Vanessa
Den dagen dro vi til pirbadet, har vert der mange gamger før,men kylie har aldri vert der ;-)

Ahh, elsker hotell frokost!

Kylie;

Dro til pirbadet:

Hahhahahahha alltid stygg på sånne bilder, oh god why..

Hah!
Etterpå så dro vi til en resturant, og dro til solsiden :-)

På taxien :-)

Meg og gloricel (søskenbarnet til mamma) :-D

Jeg bestillte brownies (A)

-Vanessa
Dagen begynnte med og brenne seg på rettetanga, jeg glapp den, omg det gjorde så vondt!
Tok på aloevera så det virka litt !
Det ble en blemme og jeg sprengte den, så typisk med meg og ikke la være!

Går bra nåda! :-)

Men først dro mamma til Tannlegen, altså i byen hun hadde time den dagen, etter det så handla vi litt, og dro på besøk til gammeltante Arnhild :-)

Kylie og Arnhild :-)

Hunden deres frida, er så søøt !

Vi kjørte derretter til hotellet
Clarion (?) haha ;-)

Jeg er kul lissom

Jepps d var fra dag 1, dag 2 kommer snart :-)

-Vanessa
-Vanessa
-Vanessa
Idag fyller lillesøstra mi kylie 2 år!
Tiden har gått så fort!

Vi feiret med tante,onkel,farmor, farfar og Julian :-) vi spiste spareribs, ah jeg elsker det! Men tok ikke så masse bilder akkuratt ;L

Kylie med gavene sine !
Haha, jeg spurte mamma imorgest, om hva kylie skulle ha på seg, så sa hun: "kle hun som Louis tomlinson" hahaha!


Det jeg hadde på idag, så jeg slenger med en kjapp outfit!

Topp//Cubus
Tubetopp//?
Shorts//Bikbok

Grattis med dagen kylie !

-Vanessa
hei! jeg har nå deltatt på en slags konkuranse , at man kan vinne sånn mascara:-D

så jeg tok en sjangs, så håper jeg er en av de vinnerne da :-) 

mx12caraheeei!

jeg tenkte og ha et innlegg om spørsmål! jeg synes det er kjempe koslig og få inn spørmål på bloggen! jeg svarer på alle, det er morsomt og få inn spørsmål fordi da er det noen som liksom "bryr seg" og kommenterer bloggen min! det synes jeg er bra! :-D som foreksempel Alexandra (alexiis.blogg.no) kommenterer og stiller spørsmål ganske ofte, og det synes jeg er kjempe bra! :-) tusen takk ! :-D vet dette ble et sånnt raskt innlegg, men nå vet dere det at jeg tar imot alle spørsmål, og ingen spørsmål er dumme! har tenkt på å ha en spørsmål runde snart, kansje neste måned ellernoe:-)men  så koman og still spørsmål folks!

for noen dager siden da vi var i trondheim, men still spørsmål, jeg svarer!

 

-Vanessa
Shorts//bikbok

Shorts//bikbok

Topp//Cubus

Smykke//Cubus

Nøkkelring//glitter

Dounut//glitter

Puer,sengesett,lampe,skoleting og krus//Ikea

Denne kjolen ble bestillt fra ginatricot, den er stor på sidene, og den er ikke såå lang i virkeligheten haha ;)

Japp tror faktisk det var alt?
Vi blogges pussys!

-Vanessa
Alexandra lurer på om hvorfor jeg ofte e i Trondheim

nei, faktisk så aner jeg ikke :P er oftest der fordi at jeg har tannlege der , og jeg har mistet 2 klosser , så har jeg sånne kontroller da.. men grunnen til at jeg var der sist var fordi vi var på en liten "ferie" hah, vi skal ikke noen annen plass i år nej, men skal til Oslo om one direction kommer, de har lovet meg det altså. men vi er faktisk ganske ofte i Trondheim når jeg tenker meg om ja.. jeg liker og være med pga butikker osv, fordi vi har jo ingenting på Frøya for og si det sånn, den nermeste "ordenklige" butikken er Cubus som er på Hitra... så ja, når mamma eller pappa feks har tannlege time ellernoe så blir jeg gjerne med, for vi bruker som reglel og dra innom noen butikker før vi drar hjem :-) også bor mormor og morfar like ved Trondheim da, altså Viggja (elns) så ja, vi bruker og dra dit ibland :-) 

oh, jeas så pæææn ;** nejda, vi perkast! 

 

 

-Vanessa
heia!

har ikke vert så oppdatert de siste dagene nei, jeg tok ikke med pc til Trondheim, men jeg tok med mobilen, og jeg hadde blogg-app på den, men allikevell så blogget jeg ikke, hvorfor? jo fordi at appen er litt klikk, og jeg holdte på å skrive et langt innlegg på den, med masse bilder fra den dagen, men pluteslig så klikka appen, så jeg gidda ikke å skrive heelt på nytt igjen, spessielt når det er på mobilen.

men jeg har tenkt på å laste over bildene til pcen sånn at jeg kan lage et innlegg som : dag 1, dag 2, ellernoe, sånn at det blir mer "ryddig" da :-)  jeg skal også lage et innkjøps innlegg! 

dagen idag da..

som sikkert alle vet så er det fredag den 13, og ja, jeg er faktisk over troisk iblandt, men jeg fikk faktisk ulykke idag ja...

jeg spillte med kylie (lillesøstra mi for de som ikke vet det;)) så plutselig så hørte jeg en lyd bakfra mobilen, jeg tenkte ikke mere over det, men så snudde jeg den, så tenkte jeg "omgomgomgomg, mobilen er knust!" ja, jeg har et extremt forhold til mobilen, hahahha, men isåfall så ringte mamma til apple store butikken, men vi fikk desverre ikke noe garanti på det.. jaja, heldigvis så "sprengtes" den ikke på framsiden! for det skjedde på den gammle iphonen, tror jeg har et bilde av den i arkivet mitt.

oioioioi, men jaja dette var da den gammle iphonen min , som datt i gulvet mens jeg sov og hele skjermen ble knust... 

men sånn kan det gå!  prekast!

 

-Vanessa
Uff, klarte nettopp å glippe rettetanga så jeg fikk den midt på handa, gjør så voondt! Brennsår er ikke morsomt.

Har smurt på alovera så håper det funker. Hvirfor akkuratt nå når vi skal på ferie... Arrg

-Vanessa

Har du fått brannsår før?
Ettersom at jeg ikke klarer og sove, så tenkte jeg og legge ut noen bilder av klesskapet mitt :)

Jeg klippte ut alle bladene ++
(er helt desperat etter one direction!)

Sånn ble da skapet mitt!
Jeg teipet bildene på, haha :-)

-Vanessa


Hva synes du?
Liker du 1D?
hei!

Nei, den er ikke som never say never, up all night live tour dvd er en konsert dvd, altså at det er hele konserten :) men det er med sånn bakscenen videoer, og musikkvideoer :-)

jeg har dvd :-)

å nei alexandra, du stiller ikke for mange spørsmål, det er bare og spørre! synes det er morsomt og få spørsmål! :-D

fortsett og stille!

 

-Vanessa

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits