hooola!

Da harjeg kommet hjem etter å ha vert med i tog, vært med venner osv, godt og få av seg bunaden! Var jo såå utrolig varm også, sol og varme.. Var ganske så ubehagelig og gå med bunad da, ettersom at det er lag på lag med forskjellige stoffer, blandtannet ull.. hahah, men ja, er har hatt en flott dag med venner og familie! Men som sagt, jeg har skiftet, så har jeg vert utrolig flink og tatt noen outfit bilder utenfor! Stilen idag ble inspirert av Audrey Hepburn og Eleanor Calder! åhh elsker de begge, utrolig fin klesstil! Eleanor er såå utrolig pen og nydelig klesstil , hadde ikke sagt nei om jeg hadde fått garderoben hennes for og si det sånn! hahah, men back to the point! lets see som photos! (Bilder tatt av lille broren min Glenn einar 8 år) hahah 

 

oxford shoes - HM

 BoyfriendJeans - Bikbok

Trench jacket - i donno 

Oversize top - Cubus 

 

Håper dere liker det! Og gi gjerne forslag til hvem jeg skal "etterligne" eller inspirational style? syntes det hørtes litt artig ut, eller wat? hahaha vi snakkes Nessels!

 

-Vanessa xx

 

 
Hii there !

wazzup? *hip as cake* no wait wat? føler at jeg blir mer og mer *hip* for hver dag som går, right? hahah, neida random time..  Som dere vet såå er jeg ekstremt "addicted" (ordforklaring: avhening) av youtube! jeg har noen favoritter som: Cutiepiemarzia, Pewdiepie, ooooog Macbarbie07! tror heelt sikkert at de fleste vet om de her. Men eeelsker aller mest cutiepie! Eller Marzia da.. Hun er såå adorbs, er utrolig kreativ. Hun kommer fra Italia og er kjæresten til pewdiepie :-) Pewdie har en (egentlig gammel "serie") spille serie av The walking dead, og jeg er heeeeelt addicted.. Det er så spennende og tjah, nervepirrende(?) Uansett, det er en del "episoder" igjen, og etter at jeg har sett ferdig de, såå skal jeg kanskje begynne og se på den ordentlige serien, ser utrolig bra ut iallefall! 

Whatevaah, idag så var jeg på skolen, og i dag var det 1Dbig announcement, og alle vi directioners i niende trinnet, (utenom grete for hun var borte) satt og var UTROLIG spente! skalv jo.. hahah vi hadde dessverre akkuratt gym da det var bare noen få sekunder igjen av nedtellingen, såå kræsja nettet, og nettsidene og ingenting oppdaterte seg ordentlig. Og vi måtte jo inn til time, selv om vi absulutt ikke ville det, så tea  og eirin gikk på "do" slik at de fant ut hva det var, og det var *drums* ÆÆÆH WHERE WE ARE TOUR!! for de som ikke vet hva det er, såå er det en tour der de drar i forskjellige stadiumer (i think..) De har ikke nevn norge enda, men Niall tweetet at vis vi ikke så vårt land, så ikke vær bekymret, for de skal nevne flere etter hver! såå ja  jeg er såå exited! (i cant wait) savner de såå utrolig mye etter konserten, satt jo på ANDRE rad, og Liam Harry og Zayn vinket tilbake til meg(!!!) (btw, harry vinket to ganger faktisk) ja, var den beste opplevelsen, og ja det var i London! 

ettersom at jeg ikke har tatt noen bilder idag (laaat as cake) så tar jeg med et søtt bilde av meg og mine venner!

aaawh, er vi ikke søte? hahahaha  NÆÆÆÆIIH 

men vi snakkes!

 

-Vanessa xx
heeeei!

 

waaat? Er vanessa tilbake? vell, hadde litt mer blogg lyst etter at jeg har fått *trommer* BAAM MACBOOK PRO! yeheeey! jeg er såå glad for at jeg endelig har fått det jeg har ønsket meeeg masse, og ja jeg betalte den selv *stolt* Uansett, jeg kjøpte den macbook pro(en) som har best lagrings plass, men uten retina skjerm, for jeg følte at det gikk heelt fint med en vanlig! 

Det er såå utrolig fint vær på frøya, og håper at det fortsetter sånn i flere dager til! Man får såå mye bedre humør av at det er fint vær utenfor! iallefall føler jeg det. 

jeg fikk macen i går, såå jeg fikkk ikke bruke den før i dag, ettersom at jeg hadde besøk igår av mine beste venner (Grete, Lise og Alexandra!) og vi grillet ute og det var såååå utrolig koselig! ja, men tilbake til poenget!, jeg åpnet den ikke før om kvelden, såå ordnet vi opp med innstillinger og lasten ned microsoft stuff.. haha :) det tok litt tid, såå jepp!

og jeg kommer sikkert til og lage flere videoer også, det er såå morsomt, men jeg har ikke gjort det i det siste fordi at jeg har hatt dålig tid!
ahhh my love 

 

men vi snakkes!

 

 

-Vanessa

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits