Jakke//cubus
Genser//cubus
Shorts//wow
Strømpebukse//hm
Sko//converse (bestillt fra victoria secret)
Hårbånd//farmor (:

-Vanessa
noen flere som døde litt av den her? haha, det gjore iallefall jeg!

 

 

-Vanessa
hei! jeg har ikke blogget på en god stund, men det er fordi jeg har rett og slett ikke hatt tid til det, pluss at jeg var på Inntian fra fredagen til lørdagen (det er ikke nett der) men i såfall så  skal jeg lage et innlegg om det senere, altså at jeg legger ut bilder og skriver litt fra turen (: var utrolig koselig!

men uansett, vi hadde engelsk tentamen igår, håper det går fint! hahaha, jeg er ikke akkuratt den "flinkeste" i englesk, og faktsik så snakker jeg mer britisk enn englesk (:

men i morgen har vi matte tentamen, enda værre! omd, jeg kan liksom bare pluss og litt minus (?) har rett og slett ikke pleiling på deling og gange! haha, men håper på det beste da. på del 1 så får man ikke bruke hjelpemidler, mens i 2 del, så kan man bruke bruke alle hjelpemidler utenatt nette ithink. 

men jeg har også hatt en liten "photoshoot" (lol) idag, så vi får se om jeg legger det også ut senere (:  

bildelissim:

-Vanessa

 

 
-Vanessa
Lol Kylie!

-Vanessa


Synes om bildene?
Cardigan//Cubus
Topp//risøe
Shorts//Cubus
Strømpebukse//hm
Sko//ellos

-Vanessa
-Vanessa
hei! jeg hadde bare lyst til å lage et lite innlegg om mine forbilder! (: 

onedirection- De er jo helt fantastike! jeg ble faktisk directioner for som ca: 2 månder siden, men ja, de kan ikke beskrives med ord!

cher lloyd- hun er så kul! hun er den råeste dama, hahhaa! men hun er både inspirasjon til karriære (?) og stil forbilde x(: 

JustinBieber- han kom seg så langt på så utrolig kort tid! jeg var en litt sånn ekstrem belieber før, men er ikke så veldig belieber nåmer, men uansett han lager kjempe fine sanger, og er sikkert en inspirasjon til mange! og btw; Niall fra OneDirection ser opp til JustinBieber, og sa neversaynever, og nå er han med i verdens største boyband! 

 

-Vanessa

 

hvem er dine forbilder?
på twitter: @vanessaarntsen

på instagram: @vanessaarntsen98

7a

elsker sjokolade! x(:

men vi blogges da!

 

-Vanessa

 
jeg kjøpte autograf greien på deres officielle (?) nettbutikk, men desverre så selger de ikke det noemer, det varte bare i en liten periode! ;( pakken min har ikke kommet enda , men håper den kommer snart, skal lage et innlegg om det senere :-)

bare spørr om dere lurer på om noe, jeg svarer! <3

 

 

-Vanessa
hej! idag er det fredag yey! har hatt kosetime på skolen idag, vi får kake hver fredag! :-) *nøgd* hahaha! ellers idag så har vi hatt musikk i tre skoletimer! vi skal ha sånn skuespill og jeg skal spille gitar, (men det har jeg sikkert skrevet før) !

og i stad lastet jeg over bildene jeg hadde på iphonen, hadde jo over 760 ellernå på mobilen, så jeg måtte nesten laste over til pcen :) 

men serriøst! onedirection er i Sverige! åhh! det er jo SÅ nerme norge! de elsker jo norge , hvorfor kommer dere ikke hit dahhh! ; men de skal ha europatour neste år da, så jeg tror de kommer til norge da! men da får jeg håpe at de kommer til Trondheim forde det er i midtnorge, og hvis de drar til oslo, så er det så langt unna ja, trøndelag, nordnorge osv! men vi får se! :-) 

jeg slenger med et par bilder av meg og Kylie ;* 

æhæhh , nøgd ja! ;**  vi blogges!

 

 

-Vanessa
heiii! imorgen er det one direction dagen, og da skal directionerene (?lln) bruke, eller kle seg ut som noen i 1D :) x  jeg tror jeg skal være Louis♥ om jeg ikke finner en rød bukse eller en shorts , så er jeg zayn :) ellers idag så har det vert fint vær, og jeg har vert utenfor, og trikset litt med forballen og passet på Kylie ♥:) men akkuratt nå så må jeg øve til prøve, jeg kom ikke på det før i morgest, for vi skal jo ha prøve i morgen! så jaaa, det blir et kjappt web-bilde idag!faiill ♥ haha, vi blogges da!

 

 

-Vanessa
Øredobber//Ginatricot

Eyeliner//H&M

Iphone4/4s deksel//H&M


Kjøpte dette igår:

Skoleutstyr! Vi blogges!


-Vanessa


Tycks?
Paradise Iselin! Hahhaha :'D møtte henne heelt tilfeldig på hm! Måtte jo selfølgelig ta bilde med henne! Lln!
Hyggelig da ;P <3

-Vanessa
Se hva Onedirection skrev på facebook siden:

Ææææææ! Jeg er såå glad, de elsker norge! Hahahah! VI ELSKER DEM OGSÅ! Men ikke nok med det, se hva jeg har bestilt:

Yey! Jeg tok Harrys autograf :-D <3 gleder meg til og få dvd og vip greien! <3 <3


-Vanessa
Genser\\Cubus

Shorts\\Cubus

Strømpebukse\\H&M

Øredobber\\BikBok

Donut\\Hjemmelaget :)

(har ikke på øredobbene på bilde lol\lln)

 

-Vanessa

 

hva synes du? :-D
Haha jeg aner ike hva denne leppestiften er fra, var med i et sminkesett!

Det var den jeg brukte i går :-) men den var med i et random sminkesett så jeg aner ikke hvor den er fra ! Men jeg har på denne idag :-)

Den er fra nivea og kan kjøpes idagligvarebutikker (?) den er ikke like "sterk" som den andre men har fin farge, og er bra mot leppene :-)
Håper jeg ga deg svar <3


-Vanessa
-Vanessa
skal lage en ny senere, så vi får se, kanjse noen vil lage en til meg? :-)

 

-Vanessa
hei! har ikke blogges så mye så jeg tenkte jeg skulle ta en oppsummering fra de siste dagene! *smiley* for noen dager siden, så klarte jeg å miste en kloss fra tannreguleringa! jeg har jo bare hatt tanntegulering i ca en uke (da klossen datt av), haha, datt jo heelt utenvidere! samme dag , så måtte jeg til tannlegen å trekke to tenner! en opp og en ned. måtte ta fire sprøyter! selve det å trekke tenner var ikke vondt, men jeg serriøøst hater sprøyter! det er defor jeg ikke liker og dra til tannlegen, det er liksom ikke vondt når selve sprøyta kommer inn, men da "væska" presses inn i munnen! omg, det er det som er vondt ! jeg måtte jo selfølgelig ta to oppi og to neddi! holdte nesten på å grine (LLN = laugh like Niall hvis noen lurer!) men jaaa, det er faktisk vondt, men ellers så gikk det bra:-) blødde masse i munnen etterpå da, men eller braa.. haha  

å for to dager siden så begynnte pappa og male rommet mitt (YES):) har alltid ønsket hvitt rom etter at jeg malte det grønt (skjønner ikke hvorfor jeg ideheletatt ville ha det grønt!) , men det er ferdig nå da! har satt på plass ting og sånt, og har ommublert litt på rommet! :-D men rommet er ikke heelt ferdig enda, for jeg skal henge opp bilder senere ikveld kansje, så har jeg rammet inn en onedirection plakat, for jeg synes ikke at det er så spessielt fint å henge opp med teip lln.. haha,  ble kjempe fornøyd da! ble myyyeee bedere med hvitt rom, ser jo større ut. jeg legger ut bilder seneere av rommet, via mobilblogg, fordi jeg gidder ikke og overføre bilder til pcen, men det blir senere når rommet er heelt ferdig, når jeg har hengt opp ogsånt!

vi blogges!

 

 

-Vanessa

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits