hei! synes dere at det er lurt å tjene penger på blogg? :-) er litt usikker, men det hadde vert kult og tjene penger på å blogge da, og blitt sponset ogsånt :-)

hahaha, et gammelt bilde av meg og kylie :-)

 

-Vanessa
Hmmm.. Om harry bare hadde vert en ukjent person så hadde jeg ikke vist om han, men om jeg skal velge av gutta i onedirection så hadde det vert Louis <3! Jeg hadde valgt han fordi han er humoristisk,søt, snill (alle i 1D er det da men) Haha<3

-Vanessa
hei! hva synes dere om "if i die young" av the band perry, jeg kansje litt usikker enda, men hva synes dere? synes dere jeg burde synge den på avslutning konserten? :-)  jeg synes sangen er fin;) skal kansje spille med gitar også da :-D har nettopp skiftet strenger på den brune gitaren min, den mangla en streng før.. :-) jeg har også en rosa gitar, men den har stålstrenger så den er litt sånn vanskelig og spille på ! :-) 

 

 

hva synes dere? <3

 

 

-Vanessa
Tenkte jeg skulle si godnatt! <3

Oxox!


-Vanessa
hei! lenge siden sist nå!? :-D jeg har ikke gidda og blogge de siste dagene, har vart ekstremt opptatt at instagram for å si det sånn! haha♥ liksom, det innlegge om at Louis fra one direction followa meg var altså (dessverre) ikke sann! Fant ut at Louis ikke hadde instagram! jeg ble KJEMPE skuffa, men det er helt okei, det er bedre enn at liksom, ja, at han hadde, men det hadde vert fake, om dere skjønner.. ;P♥ det er faktisk bare harry som har tror jeg, eller kansje Niall også, er ikke heelt sikker. 

idag så var ingen handball jenter på skolen fordi de er på cup (i lillehammer). hah, liksom nesten alle vennene mine går på handball, så jeg vart litt sånn foreveralone idag :P ♥ hadde ingen å være med i friminuttene.. de liksom bare gikk.. haha ♥ hadde musikk i tre skole timer da, men det var litt kjedelig ettersom at ikke Lise var der! det er bare 3 jenter på band. vi skal ha sånn skuespill og vi er delt opp i 3 grupper: band,drama og sang. jeg valgte band, jeg spiller gitar:-) ♥ Lise spiller ukulele:-D men jeg har utrolig mange bilder på iphonen min, som jeg kansje legger ut senere , altså en slags liten oppsumering fra de siste dagene! :-D  ♥


Directioner!  ♥   ♥   ♥ 

 

-Vanessa

 

 

er du Directioner?

liker du one direction? ♥
Ekstrem nerd<3

-Vanessa
LOUIS FOLLOWA MEG PÅ INSTAGRAM!!! Serriøst jeg er sykt glad! <3 <3 <3

Hskfrtkekaslhfhø har ikke ord! <3


-Vanessa
hei! har dessverre ikke blogget i det siste, skal begynne å blogge oftere, i promise! ♥ har tatt masse bilder men iphonen som jeg kansje skal legge ut ikveld ♥! et lite bilde-sammendrag fra de siste dagene:-) tihii, ellers så har det ikke skjedd så mye idet siste:) har lastet ned masse bilder av onedirection da  ♥ haha ;) 

igår så var vi i fjæra på sånn naturfag ting. jeg og grete fikk ingen grupper, ikke noe oppgave ark heller, så vi bare var der liksom..   men så hadde vi naturfag i dag, så måtte vi gå ned dit igjen.. jehu! vi ble på grupper med marie også da  ♥ vi fant nesten ingenting! det var ikke flo igår, men idag var det det... men fant det meste da, haha :-) ellers så sprang vi etter fugler, eller "kevin" da ;) Kevin er duen til Louis ♥ ♥ haha! 

men det har vert fint vær idet siste da! ♥ idag har det vert litt snø, men ellers sool, og fuglene synger utenfor vinduet mitt  ♥ haha, vår følelse! 

et gammelt bilde av meg og kylie ♥ ♥ ♥ 

vi blogges da!  ♥

 

-Vanessa

 

er det vår til deg? :-)
"liker du ikke justin bieber
ja, jeg er en directioner,men jeg liker justin bieber fortsatt ofc<3 :-)

-Vanessa
hei! hva synes dere om den nye headern ? :-D det er lise som har lagde den! www.lisehilmarsen.blogg.no

-Vanessa

 

hva synes dere? :-)
hei! jeg er en directioner og jeg ELSKER virkelig onedirection! de er så talentfulle og så kjekke! :-D ♥ også har de de fineste sangene! ♥ haha :-) men jeg har en favoritt da! :-D ♥ nemmelig HARRY! hihi♥ han er så søt, pluss at han virker ganske jordnær♥♥ men elsker alle sammen da! ♥ håper de kommer til Norge i år! min største drøm er jo og møte\ se de i virkeligheten!♥♥ tihi, så har louis og harry en bromance da! haha, de er så søte! ♥♥♥♥ 

myLOVERS♥ ♥ !

awww, harry!! ♥♥

LOVEYOU!♥♥♥♥

 

 

-Vanessa
-Vanessa


Hva synes du om bildene? :-)
Hei! Idag ringte vi cecilie steinmann neess som er med i tv-programmet: kolektivet på tv2! Hun virket kjempe hyggelig! :-D snakket i ca; 5min ellernoe:-) utrolig morsomt å snakke Med henne!
Hun sa at det hadde vert gøy om kollektivet hadde reist rundt i norge og møtt fans :-)
Det hadde vert artig, ettersom at vi bor så langt unna:-D
Men har vert en kjempe fin dag!

-Vanessa


*starstruke* haha!
Hei idag har lise og grete vert på besøk!
Hart vert uti skogen på picnik og vert litt inne! +at vi snakket med cecilie hun fra kollektivet (peggy ruth) jeg legger ut et innlegg om det senere! :-)

-Vanessa
-Vanessa
-Vanessa
-Vanessa
Hei. Jeg heter Vanessaarntsen98 på instagram! Follow meg ??

Bilder fra min instagram:

-Vanessa


Hva synes du om bildene?
Har du instagram? ??
På lørdagen var det ca: 20 grader utenfor til oss, å igår snødde det utrolig mye! Måtte jo selfølgelig utenfor en tur:-)

-Vanessa


Synes om bildene? :-)
heij! imorgen skal jeg arbeide :-) bare til onsdag tror jeg:-)  holder på og spare til speilrefleks til sommern såe... haha, hver gang jeg jobber så "sparer" jeg til en ting;P jeg jobbet i to dager av høstferien i fjor, da fikk jeg hunter-støvler, og 5 dager (elns) jobbet jeg i vinterferien, og da fikk jeg råd til iphone4s :-D♥ haha, så nå er det sparing til speilrefleks! jeg må jo ha fine bilder til sommern! :-D haha! ;*♥

idag så har jeg gått sminke fri, og i "daffe" klær (joggebuske og joggegenser♥) ellers så har jeg sett på kollektivet på sumo♥♥ 

igår var det kjempe fint vær, var ca: 20 grader utenfor, og når jeg våknet om morgenen så var det masse snø utenfor! haha, være kan ikke bestemme seg! 

tihi, et gammelt bilde av kylie i fillipinene!♥♥♥♥♥ vi blogges!

 

 

-Vanessa

 

 

hva skal du i påsken? :-)

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits