iHei!

dag lastet jeg opp en video av mine favoritter, fra januar til februar! håper dere synes at videoen er innteresant, og kommenter om dere vil ha flere slike videoer! 

som sagt, HUSK HD!

 

-Vanessa
Hei!

Ettersom at det er en del som har spurt etter sminkevideo, så laget jeg en i vinterferien, men har aldri hatt tid til og laste den opp på bloggen, men her har jeg den, jeg la den ut på youtube for ca seks dager siden, såå om dere abonnerer på meg, så får dere kjappere videoer, haha eller at dere for se den tideligere enn de som ser på bloggen min da! :-) dette er en direktelink til min kanal, jeg blir utrolig glad for nye subscribes! http://www.youtube.com/channel/UCkMI7ahbYzOp25hKfidjpew/videos?flow=grid&view=0

jepp, så håper dere liker videoen, og HUSK OG HA PÅ HD!


-Vanessa
hei! dette var min dagens outfit, jeg og lillebroreb min filmet den i morgest, såå ja håper dere liker den! 

husk på å ha på HD for mye bedre kvalitet!


-Vanessa
Hei!

 jeg er en vedlig ivrig "youtuber" og elsker rett og slett og lage videoer, og laste dem opp på youtube! Det er derfor jeg har laget utrolig mange videoer de siste ukene\dagene. Jeg husker da jeg lagde min første i fjor sommer, jeg lovte og lage flere ,men det ble ikke det før om seks måneder senere! men nå er jeg "back on track" haha :-) 

Men uansett så laget en video om mine innkjøp fra Trondheim, som jeg laget sist uke, men jeg "glemmte" og laste den opp (hehe) og derfor så gjorde jeg det i går kveld, og det tok laaaang tid! 

Ja, jeg snakker engelsk på videoene mine, grunnen til det er at jeg vil at "alle" skal forstå det jeg sier, både de på bloggen og de som er på youtube :-) OG IKKE forvent at jeg er flink i engelsk, for det er jeg ikke :-) Har en sånn klein "aksang" eller noe. Men uansett, folk forstår meg og det er det som er vikigts :-) Men her kommer det To videoer, en om de nye innkjøpene og en om litt forskjellig egentlig. 

HUSK ha på HD for mye bedre kvalitet! 

 

-Vanessa

 

hva synes du om videoene?

hva vil du at jeg skal lage video om?

 
Heei!♥

For to dager siden laget jeg en outfit video, også laget jeg en idag også, jeg synes at det er såå utrolig morsomt og lage videoer og laste dem opp på youtube. Men idag var det den siste skoledagen, for at det er vinterferie! vi skal ikke på noen spessiell plass, tror vi bare blir hjemme. :-) Men jeg kommer helt sikkert til og lage flere videoer, ettersom at jeg har ferie, haha :-) Idag har vi hatt To prøver (intersangt) og jeg tror det faktisk gikk bra? (håpe iallefall) hihi, men ja her kommer videoene! HUSK OG HA PÅ HD FOR BRA KVALITET!

 

Dette er outfiten fra idag!

 

Og denne er fra Onsdagen!

 

ENJOY!

 

-Vanessa
hei! for noen dager siden så laget jeg denne videoen om hva som var i min toalett mappe! :-) men jeg kom ikke på og legge den ut på bloggen. HEHE altså stemmen min er så lys og "happy" i begynelsen, men når jeg begynner med og vise hva som er inni, så er den så mørk og kjedelig, haha det er fordi at jeg filmet den første delen der jeg sier "hi! this is what i got in my toilet bag!" er filmet dagen før, og den andre delen er filmet om morgenen dagen etter, haha looool. jaja uansett, her er videoen!

 HUSK: ha på HD ! 1080 eller 720! det gjør du ved og trykke på tannhjulet nederst på høyre side!

-Vanessa

 

hva synes du?
Hei!

Endelig helg igjen! egentlig så har uka her gått ganske fort synes jeg, og som dere ser så legger jeg ut flere og flere videoblogger, og det er fordi jeg ble så utrolig inspirert av CutiePieMarzia på youtube! Dere har kansje hørt om pewdiepie? vell, Cutiepie er kjæresten hannes, og jeg begynnte og google på henne, så plutselig fant jeg en youtube account med masse inspirerende videoer! Hun er mitt idol når det gjelder mote og videoer! haha :-) Og jeg har alltid lovet dere og laget videoer oftere, det sa jeg faktisk på min aller første videoblogg, som ble lagt ut i fjor sommer! 

Men nå som jeg har et kamera, så tror jeg at det blir bedere bilder, fordi før så brukte jeg bare iphonen, og blogget fra mobilen. så det var egentlig ikke så spennede og være innom bloggen min. Men om jeg ikke har så god tid, så kan det hende at jeg blogger fra mobilen! Men jeg skal gjøre så godt jeg kan! og om noen av dere har noen forslag til hva jeg skal blogge om eller hva jeg skal lage video om, så er det bare og legge igjen en kommentar! jeg setter veldig stor pris på det! :-)

Imorgen klokka 12 så skal jeg i amfiet  og være på med en slags UKM øving! UKM er neste lørdag, og jeg gjorde et spontan valg om og være med, jeg meldte meg på på mandagen , og fikk et comp av musikklæreren min, som jeg skal bruke under opptreden! jeg skal synge skinny love, birdy sin verson. det en veldig lys, så compet mitt er det en hakke mørkere! (for de som ikke vet hva comp er, så er det på en måte karaoke versonen, i CD form, haha ) men jeg gru\gleder meg utrolig mye! kylie♥

Godnatt søtinger!

-Vanessa

 

Q- har du vert med på UKM før?

skal du være med?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits