heei! vi på 8.trinnet må selge bøker for og tjene penger til klassetur, denne gangen selger vi barne-bøker! jeg lurte på om noen av leserne ville kjøpe? :-D det er altså en barnebok , og den koster 150 kroner :-) det er altså denne boken vi selger:

om du vil kjøpe, kan du legge igjen en kommentar ;-D 

 

-Vanessa

 

 
heei! er litt sånn hekta på twitter i det siste, men jeg lagde twitter bare for og follow justin bieber♥ love him♥♥♥♥♥♥♥ :-*  men til dere som lurer så heter jeg vanessadin98 på twitter :-D♥♥ blir glad om dere follower altså!! :-D ♥♥♥ (dettte ble et veldig kjappt innlegg men det for holde) :-D 

veldig gammelt bide av  meg og kylie ♥  ♥  ♥  :-P har blitt så stor hun nå ♥  vi blogges!

 

-Vanessa

 

follow meg ♥ 

heei! idag var jeg til tannlegen, det er en ny tannlege på Frøya, og hun er kjempe grei! :-D jeg tror det er den greieste tannlegen jeg noen gang har vert hos ;-D hahaha.. jeg gjett hva!? jeg hadde 0 hull♥ jeg er flink ass! haha,nejda, men fikk premie da♥ ♥  de andre tannlegene synes jeg er for "stor" til premie, men hun nye tannlegen sa jeg kunne ta en premie når jeg er ferdig♥  Jeg tok en stjerne-sprettball ofc! ♥  hehe :-) btw; jeg meldte meg på UKM :-D det er liksom i helga, så det gledes!♥ ♥ ♥  ellers har vi hatt: norsk-gym og RLE (altså alle timene er dobbeltimer) ;-) men i går var det noen som tok bilde av oss og bøkene vi skulle selge, altså til klasse turen, og hun skulle legge det ut på www.froya.no, haha gjett hva jeg greide da! haha, hadde boka oppned :-P høhø, akward? 

Denne gjengen skal snart ut og selge bøker til inntekt for skoletur til Polen.

haha! du legger sikkert ikke merke på det, men om du zomer så ser du det ;-D  men jeg skal pugge på engelsk prøve og skal gjøre litt lekser (bare litt, *badass*) haha,nejda :-P men vi blogges!

 

-Vanessa

 

hvordan er tannlegen din??
Hei! Jeg lovet dere og legge ut bildene fra idag,så her kommer de:

Lost -,-

Madelein prøver kjoler :-D haha;*

#BESTEVENN :-**

Btw; har ny jakke, jeg og mamma byttet jakke,hun fikk min og jeg fikk henes :-) grunnen er at det er så mange på skolen som har den jakka jeg hadde "før, så jeg og mamma byttet, hun misslikte jakka litt så jeg fikk den da :-) det er canadagoose ;*

:-) jepp,men vi blogges!


-Vanessa


Tycks? ;-)
hei! da er det mandag og tilbake til skolebenken! vi har egenklig ikke noe spessielle lekser, men skal øve til engelsk prøve til torsdagen så, ja.. :-) Men jeg er fortsatt i tvil om UKM altsåå.. aner ikke hva jeg skal synge, kansje falling? det er den sangen jeg sang på mgp-lokal da.. men jeg feila noe sykt på reffrenget, så kansje jeg skal ha en annen tone, men da bli kansje sangen for mørk igjen, så den er litt sånn vanskelig på den måten for og si det sånn ;-))men jeg tror jeg skal melde meg på, for Grete til og hjelpe meg litt via facebook<3 btw; tok litt bilder i dag men legger de ut i kveld! her kommer et bilde fra arkivet :-)

Gammle mini pcen min <3 R.I.P <3

 

-Vanessa

 

skal du melde deg på UKM :-D ?

 
Hei :-) skal sove straks,for jeg gidder ikke og være så morgen gretten om morgenen ;-) jeg ville bare si godnatt jeg! ;-* <3

Grete<3<3<3 har det som bakrunn på mobilen ;-)

-Vanessa

Godnatt! :-)
Heii! hadde ikke tid til og blogge igår. fordi jeg måtte passe kylie litt og dro til hitra med Lise och Grete♥ Vi dro på bowling og jeg hadde ikke en strike engang -.- Lise eide oss først, mens så fikk Grete ledelsen :-) Men det var gøy da! men dessverre så var ikke cubus åpen da vi kom -.- :-P men fikk ikke tatt noen bilder igår, fordi jeg hadde ikke batteri på telefonen miiin :-@ idag var det masse snø utenfor! så jeg måtte nesten utnytte vinter-været :-D pluss at jeg gikk på ski også lagde vi en snøhule♥♥ haha, eiiidd♥ :-) men i morgen er det mandag, og jeg og Lise gleder oss :-D hahaaahahhaahahahah *ond lattter** nejda.. :-P  bilde av hitra-hallen :-D

Discobowling

vi var heeelt til høyre vi da :-D ♥ ♥ ♥ ♥  


pringles ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   ♥   :-D men vi blogges!!

 

-Vanessa

 

 

liker du bowling?
hei! dette har jeg bestillt fra elf :-D

gem tools sett og 10 pk med børster fra elf :-) det er utrolig billig sminke der, og det er veldig bra kvalitet ;-) mer blogging i kveld!

 

-Vanessa

 

 

hva synes du om produktene?

liker du elf sminke?
Heei ;-D endelig er det helg igjen! ♥ idag har det vert en "normal" skoledag :-) og på vei hjem så var det is i bekken, og det var  fristende og knusse all den isen, så jeg knuste (nesten) all isen♥♥ jeg hadde jo på hunter-støvlene da så jeg ble ikke våt på føttene♥ haha, Kine filmet det, kansje jeg legger det ut senere ;-D haha:*♥  ellers så har vi hatt taco idag ♥ :D schmaker godt♥ vet, dette ble ett veldig kort innlegg, men jeg har ikke så masse og skive om, så jeg legger ut gammle headere:

hahahahhaha, var jeg ikke søt?? ♥♥ :-** haha, nejda, disse var noen av de første headerne mine (styggee) :-P men vi blogges søtinger♥♥♥♥♥

 

-Vanessa

 

synes om mine gammle headere?

 

 
Hei! Igår lovet jeg dere og legge ut bilder, så her kommer de:-)

Outfiten fra igår:

Emma og mejj ;-*

Julia,meg og emma<3

Også kjøpte jeg meg melkebart,haha,det var godt :-D
Men vi blogges !

-Vanessa

Synes om bildene :-) ?
helluu! :-) tenkte jeg skulle blogge litt, holder egenklig på med lekser, men sporer ofte av :-P haha, men jaja, idag har jeg tatt litt blider så jeg legger de ut senere, når jeg er ferdig med lexene :-) idag har vi hatt gym og jeg og julia snurret rundt, og hun slapp meg.. og da sa det poff, og jeg lå på bakken, haha, fikk latterkrampe, men det var vondt da;-D haha, men det går braa da.. ellers har skoledagen vert helt normal ;-D jaja, men jeg slenger med et bilde av verdens beste!

407393_314844478556868_1034727438_n_large

han er helt PERFEKT! bilde fra weheartit <3 men må fortsette med leksene, så vi blogges !

 

-Vanessa

 

liker du justin bieber? <3

om du ikke gjør det, hvorfor??
Topp-cubus
Bluse-cubus
Bukse-cubus
Haha,alt fra cubus! ;-D

-Vanessa

Hva synes du?
Meg og denise:-)

Kylie og glennis :-D

Sminken til denise (masse)

Ja,det var noen bilder ;-)
Outfit kommer etterpå:-)

-Vanessa

Tycks??
heei! blogg humøret har vert på bånn i det siste , og har ikke hatt tid i helga heller. men skal skjerpe meg, og blogge oftere :-) senere i kveld legger jeg ut bilder fra i helga, har vert til denise og en tur til hitra, og innkjøpene skal jeg legge ut også (altså senere) :-D men nå må jeg gjøre lekser -.- men det må gjøres, og jeg skal skrive en artikkel om vennskap<3 kjappt webcam bilde :

haha, bolleskinn :-P men vi blogges! <3

 

-Vanessa

 

hva har du gjort i helga? :-)
Hei istad kom jeg hjem fra skolebasaren:-D det var morsomt! :-).vi hadde en sketsj eller hva det nå heter, og den ble bra hahaha.. ;** men tok ikke bilder av sketsjen da ;-/ men tok masse andre bilder:

Søøte tea<3

Oldemor tonje ;-)

Haha :-*<3<3

Søte dere er<3<3
Ja,det var noen bilder :-D
Men vi blogges! :-)


-Vanessa


Synes om bildene? ;-)
Hei! Ikke så lenge siden jeg ble ferdig med leksene! Jeg kom på at vi hadde en viktig presentasjon i morgen, og hadde glemt den! Men jeg laget en ny presentasjon (by my own) haha, egenklig så er jeg på gruppe med 3 til,men har ikke gjort så masse på den gruppa:@ så derfor laget jeg en ny..*to proud* haha, nejdaa;-P men skal ta med pcen på skolen i morgen da så ;-) så forhåpentligvis går det sikkert bra :-)

Somedayen min og kine sin (kine har 100ml og jeg har 50ml) someday lukter himmelsk<3<3men skal sove nå, sånn at jeg ikke blir så trøtt i morgen tilig! Vi blogges! ;-)


-VanessaHar du someday?
Hei idag kom endelig hunter støvlene! Er kjempe fornøyd! ;-)
Her kommer et bilde-dryss:

Sokkene jeg kjøpte i tilegg for å ha neddi dem :-)

:-D sånn er de uten sokkene:

Alt i alt:

:-* ambefaler de! ;-D sokkene er kjempe varme og gode<3 og støvlene har fin passform ;-D
Men vi blogges<3

Hva synes du om de?? :-)
Pugger på spanske gloseerr-.-

BØ! ;*

Meg og eirin<3

;-)

Inga<3<3 :-)


Hadde på denne ringen idag:

Digger klokkeringer! Btw; fikk den av grete:-**
Men vi blogges!

-Vanessa


Syns om bildene? ;-D
hei! dette blir er kjappt innlegg, bilder fra idag blir lagt ut i kveld :-D  men jeg har laget meg twitter så det er bare og *follow* meg på twitter, btw; jeg heter vanessadin98 på twitter :*  eller så søker du bare på vanessaarntsen :-)  blir kjempe glad om du gjør det! <3 ;-D

gammelt bilde av meg emma og julia ( julia så kjempe glad ut)  men vi blogges søtinger!

 

 

-Vanessa

 

har du twitter?

 
det var da headern <33 håper du liker den emma! <3 :*¨

 

 

-Vanessa

 

tycks?  :-D

 
idag! idag har vi også vert på skolen, og har nesten hosta meg ihjel :-P  for de som ikke vet hva jeg heter på instagram: jeg heter: vanessaarntsen :-D det er bare og follow altså! hahah<3  imorgen har vi kunst og håndtverk, og vi skal plannlegge maske greiene, vi skal altså lage gips masker! og jeg og julia skal ha fake-vipper på den :-) gleder meg til at vi skal begynne og lage dem! ;-D  også gleder jeg meg til og få hunter-støvlene! <3 håper du kommer i posten i morgen (ja, jeg er utålmodig) men vi bestillte de for kansje noen uker siden, så håper de kommer snart! :-D men jeg har en sånn maskerade maske fra før , bilde:

kjøpte den i 2010 :-D men vi blogges!

 

-Vanessa

 

har du instagram?

hva synes du om masken ? :-D

 

 
Meg og grete på senteret og kakaoen miin ;** men er trøtt nå, så vi blogges søtinger!


-Vanessa


Tycks? :-))
sommer 2011♥

 

-Vanessa

 

 

tycks?
Heei! , idag er det starten på en ny uke igjen :-) og jeg var på skolen idag , og mista stemmen i matte-timen :-O , hahha, Grete måtte snakke for meg, har hosta masse idag, og mista stemmen iblandt :-P men jaja, går vell over snart håper jeg, også har jeg rydda litt i sekken, det var så masse søppel og skrot neddi der, så den burde ryddes litt i ;-) og kylie, hun tegnet på gulvet, og skapene -.- så her hviskes det altsåå...hahah, men skal lete etter uke-plana mi, (finner den ikke, eller så har jeg ikke fått den-.-) men jeg og grete har tatt noen bilder idag også, men gidder ikke og overføre dem, så jeg gjør det heller ikveld :-D så tar heller et kjappt webcam bilde ;

men vi blogges:*

 

 

-Vanessa
Heei! Får ikke sove, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt :-) idag har jeg hatt besøk av kine;*
Har laget headere og sånt og kine har leket seg med barbie:-D haha, også har vi vert en tur til tante :-) i sommer skal vi kansje til Dubai :-D så tante og dem skal kanskje være med;-) såå jeg gleder meg allerede til sommeren<3<3 bilde:

Hahaa! Skulle ta bilde av goderiet og la merke til bakrunnen! ;-D hahaa, men vi blogges da!


-Vanessa


Hva har du gjort i helga?
hei!, emma er her, og vi har hatt det morsomt :-D *det like vi* :-P + at jeg ga emma en makeover og klippet håret hennes! <3 hahaa, (ingen bilde av det) takk til alle som lager headere til meg, setter stor pris på det!, men senere skal jeg legge ut alle headerne jeg har fått, og leserne skal bestemme hvilken som er finest!, men jeg synes alle sammen er kjempe fine! <3<3<33 her kommer et (fint) bilde av meg og emma<3

hah, niceeee <3<3<3 :* men vi blogges senere! <3

 

 

 

-Vanessa

 

 

fortsett og lage headere! :-D
Hei! Ble utrolig trøtt nå! Så jeg tar natta nå! ;-) hehe.. Men her er bilder av kaka viljar baket som vi fikk på skolen;

Namm.. ;-D men vi blogges da!


-Vanessa

Godnatt!ja, det var noen bilder (haha, noen var faktisk outfit bilder) men det får vell holde :-)

-Vanessa

 

 

tycks?
hei! dere ser den nye header? haha, men til dere som vil lage så er det bare og gjøre det altså! :-) det er bare og ta noen bilder fra bloggen, eller noen fra facebook :-P men det er bare og sende inn til: vanessaarntsen@gmail.com :-D eller kommentere i kommentar feltet, eller legge ut på deres egene blogg ;-) setter pris på alle som vil lage! :-D 

det var da den nye headeren min :-) men vi blogges senere<3<3

 

-Vanessa

 

hva synes du om headeren??

vil du lage en til meg? :-)
åhh, jeg blir nesten aldri fornøyd med headerne jeg lager! noen som vil lage en for meg? :-D

 

-Vanessa

 

 

gidder du å lage en til meg :-) ??

 
hei♥ idag er det fradag den trettende :-O , haha, ina har bursdag idag ♥ men det har ikke skjedd noe ulykke med meg idag da :-D hehe, heldig?? nejda, er ikke SÅ overtroisk skjønner dere :*  men det har vert masse vind, og haggel idag da, men ellers heelt greit :-) ♥  gleder meg sånn til at hunter-støvlene kommer♥♥   btw; det var kake dag idag, og viljar bakte kake, den smakte veldig godt:-) + at kaken var fint pyntet ;-D (bilde legger jeg ut i kveld) :-)) men neste uke er det nyttårs-basar, og jeg og kine skulle synge, men er veeeldig usikker akkuratt nå,btw; vi vet heller ikke hvilken sang vi skal velge, og vi får ikke velge justin bieber sang heller! :-( men finner vell ut hvordan det skal bli♥   jeg slenger med et weheartit bilde jeg;

"all you need is l♥ve" men vi blogges da!♥♥♥

 

 

-Vanessa♥

 

 

ulykke til deg på fredag den 13 ??

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits