hooola!

Da harjeg kommet hjem etter å ha vert med i tog, vært med venner osv, godt og få av seg bunaden! Var jo såå utrolig varm også, sol og varme.. Var ganske så ubehagelig og gå med bunad da, ettersom at det er lag på lag med forskjellige stoffer, blandtannet ull.. hahah, men ja, er har hatt en flott dag med venner og familie! Men som sagt, jeg har skiftet, så har jeg vert utrolig flink og tatt noen outfit bilder utenfor! Stilen idag ble inspirert av Audrey Hepburn og Eleanor Calder! åhh elsker de begge, utrolig fin klesstil! Eleanor er såå utrolig pen og nydelig klesstil , hadde ikke sagt nei om jeg hadde fått garderoben hennes for og si det sånn! hahah, men back to the point! lets see som photos! (Bilder tatt av lille broren min Glenn einar 8 år) hahah 

 

oxford shoes - HM

 BoyfriendJeans - Bikbok

Trench jacket - i donno 

Oversize top - Cubus 

 

Håper dere liker det! Og gi gjerne forslag til hvem jeg skal "etterligne" eller inspirational style? syntes det hørtes litt artig ut, eller wat? hahaha vi snakkes Nessels!

 

-Vanessa xx

 

 
Hii there !

wazzup? *hip as cake* no wait wat? føler at jeg blir mer og mer *hip* for hver dag som går, right? hahah, neida random time..  Som dere vet såå er jeg ekstremt "addicted" (ordforklaring: avhening) av youtube! jeg har noen favoritter som: Cutiepiemarzia, Pewdiepie, ooooog Macbarbie07! tror heelt sikkert at de fleste vet om de her. Men eeelsker aller mest cutiepie! Eller Marzia da.. Hun er såå adorbs, er utrolig kreativ. Hun kommer fra Italia og er kjæresten til pewdiepie :-) Pewdie har en (egentlig gammel "serie") spille serie av The walking dead, og jeg er heeeeelt addicted.. Det er så spennende og tjah, nervepirrende(?) Uansett, det er en del "episoder" igjen, og etter at jeg har sett ferdig de, såå skal jeg kanskje begynne og se på den ordentlige serien, ser utrolig bra ut iallefall! 

Whatevaah, idag så var jeg på skolen, og i dag var det 1Dbig announcement, og alle vi directioners i niende trinnet, (utenom grete for hun var borte) satt og var UTROLIG spente! skalv jo.. hahah vi hadde dessverre akkuratt gym da det var bare noen få sekunder igjen av nedtellingen, såå kræsja nettet, og nettsidene og ingenting oppdaterte seg ordentlig. Og vi måtte jo inn til time, selv om vi absulutt ikke ville det, så tea  og eirin gikk på "do" slik at de fant ut hva det var, og det var *drums* ÆÆÆH WHERE WE ARE TOUR!! for de som ikke vet hva det er, såå er det en tour der de drar i forskjellige stadiumer (i think..) De har ikke nevn norge enda, men Niall tweetet at vis vi ikke så vårt land, så ikke vær bekymret, for de skal nevne flere etter hver! såå ja  jeg er såå exited! (i cant wait) savner de såå utrolig mye etter konserten, satt jo på ANDRE rad, og Liam Harry og Zayn vinket tilbake til meg(!!!) (btw, harry vinket to ganger faktisk) ja, var den beste opplevelsen, og ja det var i London! 

ettersom at jeg ikke har tatt noen bilder idag (laaat as cake) så tar jeg med et søtt bilde av meg og mine venner!

aaawh, er vi ikke søte? hahahaha  NÆÆÆÆIIH 

men vi snakkes!

 

-Vanessa xx
heeeei!

 

waaat? Er vanessa tilbake? vell, hadde litt mer blogg lyst etter at jeg har fått *trommer* BAAM MACBOOK PRO! yeheeey! jeg er såå glad for at jeg endelig har fått det jeg har ønsket meeeg masse, og ja jeg betalte den selv *stolt* Uansett, jeg kjøpte den macbook pro(en) som har best lagrings plass, men uten retina skjerm, for jeg følte at det gikk heelt fint med en vanlig! 

Det er såå utrolig fint vær på frøya, og håper at det fortsetter sånn i flere dager til! Man får såå mye bedre humør av at det er fint vær utenfor! iallefall føler jeg det. 

jeg fikk macen i går, såå jeg fikkk ikke bruke den før i dag, ettersom at jeg hadde besøk igår av mine beste venner (Grete, Lise og Alexandra!) og vi grillet ute og det var såååå utrolig koselig! ja, men tilbake til poenget!, jeg åpnet den ikke før om kvelden, såå ordnet vi opp med innstillinger og lasten ned microsoft stuff.. haha :) det tok litt tid, såå jepp!

og jeg kommer sikkert til og lage flere videoer også, det er såå morsomt, men jeg har ikke gjort det i det siste fordi at jeg har hatt dålig tid!
ahhh my love 

 

men vi snakkes!

 

 

-Vanessa
Hei!

ar ikke vert såå aktiv her på bloggen, men på youtube har jeg vert ganske så aktiv! jeg og alexandra laget to videoer der vi lagde cupcakes og lagen en "spring time" video, der vi viste noen outfits! men dessverre så ble det masse "ristinger?" på videoen, pågrunnav at cameraet til Alexandra ikke ville sammarbeide med Imovie ;( Men cupcake videoen gikk ganske bra, for der brukte vi Windowlivemoviemaker!

However, jeg lastet opp en video idag som heter "Neon details" og den er faktisk innspillt på samme dag som de jeg lagde med alexandra, men hun kom ikke før ettermiddagen, så den vidoen med neon detaljer laget jeg fra "morgen" av :-) Og btw, så hører dere sikkert mamma i bakrunnd på videoen , hahahahha , men jeg giddet rett og slett ikke og begynne og voiceovere(?) på nytt, for dere skulle bare ha visst hvor mange ganger jeg slet med EN voiceover! 

 Neon details:

Cupcakes:

Spring outfits:

Håper dere liker videoene, og HUSK HD!

 

-Vanessa
Hei!

I dag var det så utrolig fint vær her, så jeg tenkte og ta noen bilder utenfor! Det er lillebroren min som tar bilder haha, however jeg skal legge ut en spring time video, men freshe farger på klærne denne helgen vil jeg tro, er ikke heelt ferdig med den, ettersom at Alexandra skal være med, hun skal ligge over ikveld, så lager vi ferdig videoen imorgen vil jeg tro! Men uansett jeg legger ut noen bilder nå som jeg ble mer fornøyd med (:
FLERE BILDER KOMMER SENERE! + de redigerte! :D

 

-Vanessa
iHei!

dag lastet jeg opp en video av mine favoritter, fra januar til februar! håper dere synes at videoen er innteresant, og kommenter om dere vil ha flere slike videoer! 

som sagt, HUSK HD!

 

-Vanessa
Hei!

Ettersom at det er en del som har spurt etter sminkevideo, så laget jeg en i vinterferien, men har aldri hatt tid til og laste den opp på bloggen, men her har jeg den, jeg la den ut på youtube for ca seks dager siden, såå om dere abonnerer på meg, så får dere kjappere videoer, haha eller at dere for se den tideligere enn de som ser på bloggen min da! :-) dette er en direktelink til min kanal, jeg blir utrolig glad for nye subscribes! http://www.youtube.com/channel/UCkMI7ahbYzOp25hKfidjpew/videos?flow=grid&view=0

jepp, så håper dere liker videoen, og HUSK OG HA PÅ HD!


-Vanessa
hei! dette var min dagens outfit, jeg og lillebroreb min filmet den i morgest, såå ja håper dere liker den! 

husk på å ha på HD for mye bedre kvalitet!


-Vanessa
Hei!

 jeg er en vedlig ivrig "youtuber" og elsker rett og slett og lage videoer, og laste dem opp på youtube! Det er derfor jeg har laget utrolig mange videoer de siste ukene\dagene. Jeg husker da jeg lagde min første i fjor sommer, jeg lovte og lage flere ,men det ble ikke det før om seks måneder senere! men nå er jeg "back on track" haha :-) 

Men uansett så laget en video om mine innkjøp fra Trondheim, som jeg laget sist uke, men jeg "glemmte" og laste den opp (hehe) og derfor så gjorde jeg det i går kveld, og det tok laaaang tid! 

Ja, jeg snakker engelsk på videoene mine, grunnen til det er at jeg vil at "alle" skal forstå det jeg sier, både de på bloggen og de som er på youtube :-) OG IKKE forvent at jeg er flink i engelsk, for det er jeg ikke :-) Har en sånn klein "aksang" eller noe. Men uansett, folk forstår meg og det er det som er vikigts :-) Men her kommer det To videoer, en om de nye innkjøpene og en om litt forskjellig egentlig. 

HUSK ha på HD for mye bedre kvalitet! 

 

-Vanessa

 

hva synes du om videoene?

hva vil du at jeg skal lage video om?

 
Heei!♥

For to dager siden laget jeg en outfit video, også laget jeg en idag også, jeg synes at det er såå utrolig morsomt og lage videoer og laste dem opp på youtube. Men idag var det den siste skoledagen, for at det er vinterferie! vi skal ikke på noen spessiell plass, tror vi bare blir hjemme. :-) Men jeg kommer helt sikkert til og lage flere videoer, ettersom at jeg har ferie, haha :-) Idag har vi hatt To prøver (intersangt) og jeg tror det faktisk gikk bra? (håpe iallefall) hihi, men ja her kommer videoene! HUSK OG HA PÅ HD FOR BRA KVALITET!

 

Dette er outfiten fra idag!

 

Og denne er fra Onsdagen!

 

ENJOY!

 

-Vanessa
hei! for noen dager siden så laget jeg denne videoen om hva som var i min toalett mappe! :-) men jeg kom ikke på og legge den ut på bloggen. HEHE altså stemmen min er så lys og "happy" i begynelsen, men når jeg begynner med og vise hva som er inni, så er den så mørk og kjedelig, haha det er fordi at jeg filmet den første delen der jeg sier "hi! this is what i got in my toilet bag!" er filmet dagen før, og den andre delen er filmet om morgenen dagen etter, haha looool. jaja uansett, her er videoen!

 HUSK: ha på HD ! 1080 eller 720! det gjør du ved og trykke på tannhjulet nederst på høyre side!

-Vanessa

 

hva synes du?
Hei!

Endelig helg igjen! egentlig så har uka her gått ganske fort synes jeg, og som dere ser så legger jeg ut flere og flere videoblogger, og det er fordi jeg ble så utrolig inspirert av CutiePieMarzia på youtube! Dere har kansje hørt om pewdiepie? vell, Cutiepie er kjæresten hannes, og jeg begynnte og google på henne, så plutselig fant jeg en youtube account med masse inspirerende videoer! Hun er mitt idol når det gjelder mote og videoer! haha :-) Og jeg har alltid lovet dere og laget videoer oftere, det sa jeg faktisk på min aller første videoblogg, som ble lagt ut i fjor sommer! 

Men nå som jeg har et kamera, så tror jeg at det blir bedere bilder, fordi før så brukte jeg bare iphonen, og blogget fra mobilen. så det var egentlig ikke så spennede og være innom bloggen min. Men om jeg ikke har så god tid, så kan det hende at jeg blogger fra mobilen! Men jeg skal gjøre så godt jeg kan! og om noen av dere har noen forslag til hva jeg skal blogge om eller hva jeg skal lage video om, så er det bare og legge igjen en kommentar! jeg setter veldig stor pris på det! :-)

Imorgen klokka 12 så skal jeg i amfiet  og være på med en slags UKM øving! UKM er neste lørdag, og jeg gjorde et spontan valg om og være med, jeg meldte meg på på mandagen , og fikk et comp av musikklæreren min, som jeg skal bruke under opptreden! jeg skal synge skinny love, birdy sin verson. det en veldig lys, så compet mitt er det en hakke mørkere! (for de som ikke vet hva comp er, så er det på en måte karaoke versonen, i CD form, haha ) men jeg gru\gleder meg utrolig mye! kylie♥

Godnatt søtinger!

-Vanessa

 

Q- har du vert med på UKM før?

skal du være med?
hei folkens! idag så lagde jeg en "spontan" video, om hvordan man lager Krøller uten varme! jeg tenkte og lage det fordi at det er mange som spør meg om hvordan man gjør det, så er det litt vanskelig og forklare, så derfro lagde jeg denne videoen!  (hehe, snakker engelsk, slik at alle (nesten) forstår)

!HUSK HA PÅ 720 HD ! det gjør man ved og trykke på tannhjulet ned på høyre side! da blir det bedre kvalitet!

 

ENJOY!

-Vanessa

 

hva synes du?

 
hei! idag har vi hatt en liten photoshoot, så jeg tenke og legge ut outfit med det samme :-)

 

genser - egentig en vanlig svart genser fra ellos, men sydde på krage :-)

bukse - Cubus

sko - eurosko

sløyfe - Glitter

 

(creds til grete og alexandra som tok bildene og redigerte!)

 

-Vanessa

 

hva synes du?
-Vanessa 

 

hva synes du?
det var lillebroren min som filmet, haah derfor ble ikke alt som det skulle, men jeg syntes det gikk bra :-)

 

 

-Vanessa

 

hva synes du?
hei! jeg vet jeg har vert en dålig blogger! men jeg har sagt tiligere at jeg aldri kommer til og bi en fast og regelmessig blogger :-) Men nå som pc min enedlig fungerer igjen, så kan det hende at det blir oftere blogging! 

Idag så har jeg vert litt utenfor og tatt noen bilder med kylie, lillesøstra mi. så jeg tenke og dele de på bloggen da:-)-Vanessa 

 

hva synes dere?Bodysplash//hm kr:39,50

Børste//bareminerals kr 99 (salg)

Smykke//hm kr 149

Sløyfe//glitter (den er lyse brun i virkeligheten) kr 79

Plante//plantasjen kr 49

-Vanessa


Hva syntes du?
Ihelga har vi vert i Trondheim på "juleshopping" lå på prinsen hotell i to dager :-)
Jeg handlet litt gaver til venniner, er så utrolig mye fint! Jeg har kjøpt noe til meg selv også, men legger ut det på et annet innlegg :-)

På fridays, aaahh maten deres er soo god! :-)

-Vanessa
Heihei!

Imorgen har vi norsk-tentamen. Så jeg må lese for og få inspirasjon til fortellinga/novellen vi må skrive :-)

Ellers har det ikke vert noe spessielt idag, vert på sang etter skolen, skal synge på en huskonsert på torsdagen så jeg må også huske og øve på sangen også.
Så det blir fullt opp denne uka og ihelgen.

-Vanessa


Q-har du hatt tentamen?
For de som ikke vet hva ombre hair er:

Det er såå fint! Gleder meg så utrolig mye !


-Vanessa
    heija!?

endelig er det 1.desember! jeg elsker jul, for det er så koslig! men det har ikke kommet snø på frøya enda da, men det kommer sikkert ettervert :-) men som overskriften sier , så skal jeg farge håret om til ombre hair! 

når jeg er på instagram så dukker det alltid (okei da, nesten) opp bilder av folk med ombre hair, og det er sååå fint! så jeg spurte mamma og hun tvilte litt i begynnelsen, men hun sa at hun skulle spørre frisøren da. for vi har en, hva skal jeg si, en "hjemme frisør, eller en privat frisør" som er hjemme til folk og klipper og farger, hun er såå utrolig flink til det, og gir oss tips til hvordan og ta vare på håret, og hva som er bra for det osv.  så vi snakket med henne , og neste onsdag så skalhun farge håret mitt, og jeg gleder meg sånn!

men for de som ikke vet hva det er så kan jeg legge ut bilder etterpåher nå, på et annet innlegg, fordi jeg er på macen til mamma, fordi min pc funker ikke..

så da blir det heller et bilde fra arkivet :-)

savner sommeren og da, men jeg er sånn at når det er sommer så savner jeg vinteren , men når det er vinter savner jeg sommeren! hahah, men vi blogges da!

 

-Vanessa

 
Jakke-bikbok
Topp-cubus
Tights-cubus
Lue-cubus
Smykke-cubus
Støvler-hunter

-Vanessa
Hei! Lenge siden sist? Hahah jeg tror nok jeg aldri kommer til og ble en regelmessig blogger for og si det sånn, men jeg blogger nå bare med iphone, fordi at min pc har klikka, så jeg kan ikke bruke den. Men det går helt fint med mobil blogg da :-)
Men kan ikke garantere på mye blogg innlegg :-)

-Vanessa

Blogger du?
Legg link i kommentar feltet så leser jeg din blogg!
9B

Hahahah !

-Vanessa
Genser//Puma
Vest//Cubus
Hals//Cubus
Buske//Hm

-Vanessa

Syns?
Hallo!
Igår så var jeg hjemme hos søteste grete og lise, jeg har ikke blogget på en liten stund pga latskap.

Uansett, tok noen (useriøse) outfit bilder i går, så her kommer gårsdagens outfit!

Genser//bikbok
Bukse//cubus

Hadde også foresten lekseparty:-)
Hahahha jepp, blogges!

-Vanessa
Topp-VictoriaSecret
Bukse-Cubus

-Vanessa
Hei! Igår var vi en tur til hitra og da kjøpte jeg meg litt småteri, ettersom at det er så masse billig !

Vanlig grå joggebukse som kostet 29kroner.

(oppnedbilde sorry!) en mintgrønn basic topp, som kostet 10(!) kroner

(oppned bilde igjen -.-) en en høytlivs shorts til kr 29!

Gull ring som kostet bare10 kroner!
Og alt er fra Cubus! :-)
Og btw møtte søteste alexandra (alexiis.blogg.no) ta en tur innom bloggen hennes!

-Vanessa

Synes?
Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder :-)

Er hoven på det venstre øye :( Skal blogge et innlegg senere kdag også!


-Vanessa

Synes om bildene?

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


ARKIV

· Mai 2013 · Mars 2013 · Februar 2013 · Januar 2013 · Desember 2012 · November 2012 · Oktober 2012 · September 2012 · August 2012 · Juli 2012 · Juni 2012 · Mai 2012 · April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mai 2011 · April 2011 · Mars 2011


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits